-A Sunday well spent-

A Sunday well spent brings a week of content…heter det ju! Och ja, denna dagen kan jag nog leva veckan ut på!

Mamma och pappa kom upp i fredags och igår, lördag, blev det jobb nästan hela dagen för mig så idag tyckte vi att det passade bra med en liten utflykt! Vädret va ju på vår sida med- strålande sol- lite molnigt till och från men ändå härliga temperatur!


…så första stoppet blev i Kiviks hamn! Där kikade vi ut över havet, tog lite bilder och bara insöp den magiskt fina hamnen. Sen fick barnen leka av sig på lekplatsen precis intill…


…sen vill man ju få till en mysig bild med barnen- lättare sagt än gjort. En tittar bort, en annan är lite sur och ja, en tredje har en mössa på sig i 20-graders värme, haha!


…men så helt plötsligt får man till det! Älskar denna bilden!…efter lite lek för barnen (och mig) körde vi bort mot Kiviks musteri för att äta lunch och oj så gott! Barnen fick en klassiker och jag och mamma tog en vegetarisk burgare och pappa även han en klassiker- äggakaka!

Sen blev det ett litet glasstopp innan vi åkte tillbaka mot Kristianstad!

Men oj vilken mysig dag det blev! En riktigt feel good söndag- mysigt att få spendera tid med barnen (och föräldrarna förstås) efter en ganska intensiv jobbvecka! Då inser man vad som verkligen är viktigt i livet- familjen!

❤️


0 comments so far.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *