-Fredagen den 13.e-


Det slog mig imorse när Richard körde mig in till jobb att idag är det ju fredagen den 13.e.
Även om det ligger mycket skrock i denna dag känns det faktiskt inte som en otursdag- om man jämför med alla andra dagar! Haha!

Känns som jag kom lindrigt undan idag! Kort dag på jobbet vilket mestadels bestod i att vara lite allt i allo- typ! Sen visste jag att efter avslutat pass väntade Richard på mig för att sticka snabbt mot träning. Så jag skyndade mig, plockade ihop mina grejer och sprang ner mot bilen. Väl i bilen- och då vi kört ett bra tag- hör jag hur det piper till. Då hänger jobbtelefonen kvar i byxorna. Attans! Så det blev att lämna av Richard snabbt- tillbaka mot jobb- lägga av mig telefonen- och skynda mig mot förskolan för att hämta upp Alicia och sen mot fritids för att hämta upp Charlie. Och sen va tanken att ha lite fredagsmys på C4 så vi satte oss i bilen och körde dit. Väl när bilen va parkerad kom jag på att- attans! jag har glömt min plånbok på jobb!
Så in i bilen igen- in till stan- bort till jobb- upp med barnen in på Lindex- in i fikarummet och hämta plånboken och sen, sen blev det att åka till C4 för fredagsmys-strosande!

Och sen spenderades fredagkvällen med att testa ett ny-gammalt recept vilket faktiskt blev himla gott! Så slutet gott allting gott!
Trots en fredag den 13.e!


0 comments so far.

0 svar till “-Fredagen den 13.e-”

  1. beccisrecovery skriver:

    Första jag tänkte på när jag vaknade var att det är fredag den trettonde, men den här dagen var bättre än gårdagen, så det är nog mest skrock i det ändå haha. Hoppas du får en fin helg!

  2. IdaaKappelin skriver:

    Ibland blir ju fredagen den 13.e mer en turdag än tvärt om- det är ju alltid skoj! Ha en fin helg du med! 😁

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *