-Monday-

Återigen måndag och som alltid har man en massa planer på hur man ska starta veckan på det bästa sättet…men det blir ju inte alltid riktigt som man tänkt sig!

Igår drog jag ut på en löptur och tänkte att jag skulle starta måndagen med en löptur med och faktiskt försöka få in en löptur varje dag- måndag till fredag då- varje morgon. Dels för förbränningen är bra på morgonen och dels för att har man gjort det på morgonen så är det liksom check på det, och man har träningen ur världen.

Men så inatt va lillan riktigt rosslig i halsen och hostade jättemycket- så pass mycket så att hon kräktes. Så istället för en morgonlöptur blev det att ringa till jobb och meddela om vab. Inte tokigt det heller i för sig att mysa lite med lillan…

…ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig så då får man bara gilla läget. Det viktigaste är att lillan nu verkar- i skrivande stund- mycket piggare vilket är skönt! Och jag tänkte faktiskt ta mig an den där löpturen ikväll när Richard kommer från träningen, om man orkar vill säga?! Blir alltid så slö av att bara vara hemma- nån annan som känner igen sig? Är man på jobb och har en massa grejer på gång kör man på nåt sätt bara på och märker knappt att man är trött men dagar då det bara blir soffhäng är faktiskt mer uttröttande…

…får hälla i mig lite kaffe och hoppas på att det ger mig lite motivation till löpturen! Och kanske även lite extra energi till sängbygget! Yes, jag är i full gång med att bygga- eller ja, just nu målar jag ju- en säng till lillan. Får se om slutresultatet blir lika bra som jag tänkt mig det. Så fall får ni hålla utkik här på bloggen!

Ha en fin måndag!


0 comments so far.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *