-New favorite-


Så har en ny vecka kickat igång och trots en hel del roligheter- både bakom oss men även framför oss- så känns denna vecka lite segstartad! Men ingenting som inte går att ändra på- förhoppningsvis! För när man känner sig trött, huvudet inte riktigt är med och man känner att man trampar lite i uppförsbacke kan det vara lite skönt att fokusera på små saker som faktiskt kan pigga lite i vardagen!
Jag- (kanske att jag blir glad för ytterst små grejer men men…)- tycker att en fika på lunchen kan vara en sån grej- en humörhöjare! Köpa hem fina snittblommor och ha i köket, i vardagsrummet, i sovrummet ja, typ i hela huset! Bara sitta ute och njuta i solen med en god kopp kaffe- om det så rör sig om fem minuter eller en halvtimme. Och sen träning- det är ju en humörhöjare- om man orkar komma iväg! Idag orkade jag inte men jag tar dagens tänkta pass imorgon istället! Och sen poddar- ja! Nu har jag helt snöat in mig på sommarpratare och längtar till en ny dag då nya poddar släpps. Många av de jag lyssnat på ger inspiration, ger en en tankeställare och gör att man uppskattar så himla mycket i sitt liv!


Och färgglada kläder- det kan ju också liva upp en gråare dag! Satinkjolen köpte jag på jobb i våras men har väntat lite med att använda den eftersom den är ganska genomskinlig men så kom jag ju på att om man har en lite längre tröja över så är problemet löst! Och så hittade jag ju denna knallrosa godingen i garderoben! Härligt när man kan göra lite fynd i sin egen garderob och ge nytt liv och nya möjligheter till en liten bortglömd tröja!


0 comments so far.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *