– Torsdag-

Alltså det är någonting med ledighet ändå! Även om jag trivs väldigt väldigt bra på jobbet så är det ganska skönt att veta att man har en del lediga dagar framför sig! Och har man så även tur med vädret så blir det ju full pott!

Så dagen har spenderats med att först lämna av Charlie i skolan, sen hoppade jag och Alicia på cykeln och cykla först bort mot C4 för lite lek på lekplatsen där och sen blev det bokat en klipptid till henne. Men innan det va dags för klipptid hade vi lite tid på oss så då hoppade vi på cykeln igen och körde in mot stan och jobb- för att kolla att de skötte sig nu när jag inte va där, haha! Nä, såklart inte- det blev ett litet shoppingstopp! Sen cyklade vi tillbaka mot C4 och lillans klipptid och sen blev det en belöningsfika efteråt eftersom hon hade varit så duktig!

Och efter klipptid, fika och lek va det dags att hämta Charlie i skolan och nu inväntar vi den första fotbollsträningen för lilleman!

Så det har varit en händelserik dag vilket har varit väldigt skoj! Och himla mysigt att kunna vara ledig och få lite egentid med lillan och kunna hämta lilleman direkt efter skolan!


0 comments so far.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *