PhiBrows – Y_brows_ ❣️

I samarbete med _y_brows_ !
hej finaste ni! Hoppas att allt är bra med er, jag har en förkylning, som äntligen brutit ut.. ont i kroppen och feber. Men snart är jag på banan igen! 🤩

Jag var ju ner till Stockholm för 2 helger sen, träffade Amanda & Jonathan. Och gjorde ett samarbete – PhiBrows 🙌🏼 Jag har ett samarbete med @Y_brows_ som håller till nere i Stockholm. Så jag gjorde mina bryn för 9 dagar sen, jag är såååå nöjd och ångrar det inte en sekund. Har alltid drömt om drömlika bryn, men har aldrig lyckats måla dom och kände att nä nu är det dags 🙌🏼🤩 TITTA BARA!!

Yohanne är så himla duktig, hon mäter ditt ansikte och ritar sedan upp en mall för att dina ögonbryn ska bli jämna och passa ditt ansikte, hon låter dig verkligen kika igenom formen och se så du som kund är nöjd innan hon börjar. Under hela processen berättar hon vad hon ska göra och hur det kommer att gå till. Jag trodde att det skulle göra mycket ondare än vad det faktiskt gjorde.

Hon ritade upp mallen, jag kikade och godkände, sen började hon skära små små hårstrån i huden och det gjorde hon utan bedövning för bedövningssalvan tar bara om huden är ”öppen”. Men det gjorde inte speciellt ont faktiskt, klart det känns. Men det gjorde inte så ont, sen la hon bedövning och upprepade processen av att göra ”hårstrån”. Som ni kan se på bilden nedan, så är det som små hårstrån hon har ristat in i huden. Absolut bästa valet jag gjort, wow! Ska ner igen i mars och fylla i, det ingår ifyllning inom 60 dagar i din behandling.

 

Jag hade inte kunnat vara nöjdare, i tidigare inlägg kan ni se hur de ser ut när översta hudlagret är läkt. Det tar upp till 40 dagar innan man ser slutresultatet.

Det är en väldigt enkel läkningsprocess måste jag ändå säga;

Första 7-8 dagarna efter du gjort dina ögonbryn ska du tvätta och smörja 2 gånger per dag, tills översta hudlagret är läkt och sen behöver du inte göra något egentligen. Du ska undvika hudvård som innehåller syror, men du kan sminka dig som vanligt, smörja in dig med brun utan sol om det så önskas.

Du ska undvika att sola, bada och laserbehandlingar under hela läkningsprocessen. Men det klarar man sig ifrån i 30-40 dagar haha 😉 Bästa är att göra denna behandling under hösten/vintern skulle jag nog vilja påstå, för då är risken minimal att du vistas i sol och bad!

Sugen du med? 😉 Det kan jag tänka mig, bokar du din tid under Februari får du 25% på behandlingen som kostar ordinarie pris 2900:-, du får den för 2175:-!

Du bokar under februari, men du behöver inte utföra behandlingen under Februari.

Hör av er till mig eller till Yohanne på @y_brows_ på instagram om ni funderar över något!

1 år som blondie räckte

Min helg och framtidens planer 💃🏽

LÖRDAGENS OUTFIT 🎀

Hej finaste ni, jag lever & ska försöka börja uppdatera er igen! Har haft en paus, det var verkligen välbehövligt. Att bara vara, inte dela med mig utav vad jag gör på det sättet som man gör för er här, men nu är jag laddad & det känns bra att dela med mig utav mitt liv till er igen!! 😁

Just nu sitter jag på bussen, Påväg till jobbet. Alltså måndagar är ingen storfavorit, usch.. hade gärna legat kvar i sängen några timmar till. Idag ska jag äta middag med Manne, prata ikapp och bara umgås! Det uppskattas ❤️ Har haft en trevlig helg tillsammans med Michaela, vi var ut i fredags – blev för mycket alkohol.. men trivsamt var det 😆 i lördags var tanken att bara vara bakis & sova tidigt, men Michaela kom med idén att vi ska på krogen igen..?! 🙄 Lät ju trevligt att dansa; umgås med Michaela & träffa folk – så vi körde krogen även lördag 😆💃🏽 Man ska väl orka det när man är ung? 😉

Igår var jag på stan med Tilde, mysigt att få vara bara hon & jag. ❤️ Fick med mig två sjukt snygga skor hem, ska visa er senare. På fredag åker jag till Stockholm, vad jag ska göra där kommer ni få se 😍 Och om 2 veckor fyller jag 20, då vankas det fest 🎉

Nu ska jag snart kliva av bussen och gå till jobbet, ha en fin måndag. ❤️

Inte ett okej beteende

Hej finaste ni! Förlåt verkligen, men jag har tappat det helt gällande bloggen. Tycker inte att det är roligt alls, som jag tyckte förut. Har satsat mer på min instagram. Men tids nog så kommer jag nog att hitta tillbaka till er, det hoppas jag!! 💋

2020 du är mer än välkommen, jag ser framemot allt du har att erbjuda! Jag tror, hoppas och har en god känsla inför 2020 – att det året blir mitt år. 🥂 Jag jobbar på som vanligt, jag gör mina 40 timmar i veckan. Försöker hinna med att träffa kompisar också, men alltså jag är ganska trött efter en vecka på minst 40 timmar ska jag tala om, haha.
Annars då? Jag har köpt gymkort, jag kände att jag mådde inte bra i den kropp som jag levde i. Jag försökte & försökte, men tillslut åt ångesten upp mig inifrån och jag kände att det är bara jag som kan göra skillnad. Sagt och gjort så skaffade jag gymkort på STC – tränar ihop med min Mickis!! 💪🏼😚 Påbörjade en sockerdetox också, det har gått bättre än jag trodde. Åt 6st godisar igår, jag höll på spy. Alltså kroppen vill inte ha det längre & jag känner egentligen inget sug efter det heller. På torsdag har jag hållit på 2 veckor 💃🏽 Jag mår redan bättre och känner mig som en mycket gladare människa.

Men så läste jag ett blogginlägg igår från en annan tjej – där hon sitter och skriver om mig. Som att jag inte ska märka. Att jag bidrar till kroppshets, påpekar att jag gjort mina läppar, att jag har samarbeten med Protein.se & därifrån fått hem Brun-utan-sol kapslar, proteinpulver, fatburner kapslar och en shaker.
Jag är väldigt noga med att det inte handlar om att man måste köpa något som har med träning att göra, jag försöker alltid poängtera att det finns något för alla.

Sen att jag inte trivs med att vara blek – det är inte någon hets. Det är för att jag trivs inte som blekfis.
Att jag gjort mina läppar – det har INGEN annan något som helst med att göra. Om det stör dig, så har jag gjort dom 3 gånger 😉 Jag gjorde det för att JAG ville, jag ville testa & jag trivs som fisken i vattnet med mina nya läppar.

Jag blir brydd, för denna tjej följer inte ens mig på sociala medier. Men hon går in på min instagram, snokar och granskar för att ha något att skriva om i sin blogg..? 💁🏼‍♀️ Jag har alltså lyckats, jag är mig själv. Jag vill inte bidra till någon kroppshets, absolut inte. Jag är och har alltid haft åsikten att ”HAR DU EN KROPP, ÄR DU PERFEKT”. Blir ganska irriterad över dessa inlägg och påhopp via sociala medier, då kan man våga skriva till mig privat istället.
Sen att jag inte trivs med att vara blek – det är inget hån emot någon. Det är ingen hets; det är min åsikt och hur jag känner mig bekväm.

Att jag gjort mina läppar, ja? Jag trivs med det, det är min kropp, mitt ansikte och mina val. Jag är snart 20 år och bestämmer helt och hållet över denna kropp.

Detta beteende är absolut inte okej, det bidrar inte med något gott alls. Och sist jag fick ett sådant blogginlägg emot mig och jag skrev svar på tal, då fick jag återigen ett blogginlägg ifrån den tjejen om att jag hoppar på människor på nätet? Att jag princip är elak. Absolut inte, jag ger svar på tal.

Men denna pajkastning fortsätter. Men jag vill absolut inte bidra till kroppshets eller utseendehets. Har du en kropp – då är du perfekt. ❤️ Jag är nöjd över att jag börjat träna, går på sockerdetox, dricker proteinpulver, smörjer mig med brun utan sol, äter tabletter för att öka chansen att bli brun och att jag fyller mina läppar. MIN KROPP, mina val.

PUSS PÅ ER, kom ihåg att inte ta åt er och att detta inte är ett OK beteende ifrån någon! ❤️

Jul-ledigt 🎅🏽

Fredag och jag går på julledigt. Underbara dag! 💃🏼

Hej finaste ni, hur mås det? Jag har fått magkatarr – början på magsår. Så jag behöver denna ledighet mer än någonsin, sjukt ändå att man inte har jullov längre. Nu är jag lycklig över mina 6 sammanhängande lediga dagar. Ganska trevligt ändå måste jag säga, sen jobbar jag 4 dagar och sen är det visst dags att starta upp det nya året och se vad det har att erbjuda. Jag kanske flyttar? Blir jag kvar i Östersund? Det får tiden utvisa helt enkelt, kanske startar jag upp mitt egna företag under 2020. Det hade varit något va? 🎉

Annars då? Ska hämta ut samarbete då jag slutar; nyårs kläder ifrån bästa Missäy!! Dom slutar aldrig att överraska 💞 lycko mig som får samarbeta med dom!! 😍 tänkte försöka fota lite samarbeten och lägga ut här på bloggen i helgen. Har blivit mestadels instagram som får ta del utav alla snygga kläder!!!
Idag firade jag och en utav mina kollegor julledigt och lön med att äta lunch ute – myspys 😘 nu är det 3 timmar kvar, sen så!!

Vad vill ni läsa? Ni bestämmer!!

Julgranen är klädd ❤️

Julgranen är klädd, klapparna ligger där dom ska och kattbebisen är mer än nyfiken på detta. ❤️

Tvåtusennitton 🤍

Hej mina hjärtan 

Hur mår ni? Jag mår bra, väldigt stressad men snart får jag lite ledigt!! 🤍 6 dagar på rad, sen ska jag in och jobba lite i mellandagarna också, men det är väl underbart ändå? 😉 haha såg förresten ett blogginlägg som var ganska riktat till mig, om att min blogg mestadels är samarbeten. Må så vara, det är en del utav mitt jobb. Jag lägger ner mycket tid på mina samarbeten och det är inte längre en hobby. Det har blivit mer ett jobb, and I love it 💋 Don’t read om det stör dig, puss på rumpan!

Mitt tvåtusennitton

Januari, februari, mars, april och maj 💃🏼 det var livets månader innan det absolut bästa dagen i mitt liv! Januari och februari var lite sådär, jag hängde med en person som jag trodde var bra för mig. Som visade sig helt annat, så det lämnade jag bakom mig, var sjukt väldigt mycket. Ughh.. Annars då? Jag var igång med mitt UF och levde life, livet var en fest. Var med på uf-mässa och drog in en del pengar. Fick hem min studentmössa, gick på bal och var full nästan jämt!! Avvecklade mitt uf företag och var 15000kr rikare lagom till balen och studenten, UNDERBART!! 😍💃🏼🎉 Jag saknar skolan, jag saknar den tiden. Wow, vilket liv man levde.

Juni, juli, augusti, september och oktober ..
sommaren som jag jobbade bort, jag tog studenten och sen började jag jobba 6 dagar därpå. Jag jobbade varenda helg, från och snittade 5-6 dagar i veckan hela sommaren. Livet är bra underbart efter studenten va? ;p ville verkligen bara tillbaka till skolan och ha sommarlov, men icke.. blev inte många timmar i solen, inte många timmar med varken familj eller vänner. Kändes som jag bodde på jobbet. September och oktober var jag extra på Dahl och Lekia – att vara vikarie på timmar… nothing for me. Ughh att inte veta när man ska jobba alltså. Från det ljusa till det mörka ungefär, här sög livet ganska rejält .. hände inte mycket roligt. Jag åkte till Stockholm 3 dagar, och umgicks med Amanda. Behövde komma bort och se något annat, så lite sommar fick jag. 3 dagar 💓 lever för det lilla 😉


November och December.. 😏 Jag började på mitt nuvarande jobb den 4:e december som vikarie som ekonomiassistent på RBEkonomi – dotterbolag till Riksbyggen. Heltid, 100%, 40h/vecka fram tills 2020-09-30. Många tankar, skulle jag klara det? Har jag gjort rätt val som sökte detta? Kommer jag orka jobba 40h i veckan? Vilket jag orkar, jag ångrar inte att jag tackade ja till detta jobb. Jag trivs som fisken i vattnet, jag stortrivs verkligen!! Nu är det snart jul och jag har jobbat på RBEkonomi i 6 veckor – långt ifrån fullärd men jag ser många utmaningar och möjligheter! I love it 🎉  julen blir hemma med familjen och Amanda, myyyyys!! Nyår är lite oklart ännu, får se vad jag hittar på.

Summan av kardemumman = 2019, you treated me well 😌 

Du äger aldrig en annan människa

Du äger aldrig en annan människa.                 En människa är ingen ägodel.                         Hur kan du tillåta att någon behandlar dig som om du är radiostyrd?

Hej finaste ni! Idag är humöret upp och ned, men antar att vissa dagar är så..🙃 är så besviken, fundersam och irriterad. Fick idag en snapchat där det stod ”jag har typ skaffat tjej och hon gillar inte att jag har kontakt med tjejer som hon inte vet vem det är.” Fick direkt en klump i magen, för det första du har ”typ” skaffat tjej..? Alltså ingenting helt seriöst än. Du tofflar henne redan; du låter henne bestämma över dig som att du är en ägodel. Sånt här gör mig såååå fundersam. Har man ingen självrespekt alls? Jag kanske är dum i huvudet, men hur kan man bli så löjligt kär så man ger upp allting annat? Varför skiter du i dina vänner för din kille/tjej? Du vet att den dagen det tar slut, då står du ensam.
Jag kanske är elak, men för dessa människor hoppas jag att deras relation inte håller, så får de se hur värt det var att kasta massor av vänner för EN människa.

Du är inte en ägodel, sluta toffla. Sätt ner foten och våga säga ifrån. Du kan inte vara så löjligt besatt.

Soffor – människans största tveksamhet

I samarbete med Nordiska rum  💋

Hej mina finaste 😚 Äntligen helg, hur underbart är det inte att bara spendera hela dagen i sängen eller i sin soffa? Är ni också sådana som älskar att spendera era lediga dagar i era soffor? 😍 Finns inget skönare, speciellt nu när det är mörkt ute nästan hela dagen också, så man kan tända ljus, titta på en mysig film och gosa ner sig med en värmefilt. Ni hör ju hur mysigt ❤️
Denna helg kommer vara en sådan helg, idag kliver jag inte ur min morgonrock ens.. haha!!
Livet kanske är såhär när man börjar bli gammal? 😉 Nä men 40 timmars jobb varje vecka + lite övertid ibland, då blir man slö. Men det är bra för mig som söker egen lägenhet, då är det såååå skönt att veta att man har en fast inkomst varje månad. För det är absolut inte billigt att flytta hemifrån, jag har lite grejer färdiga redan. Men långt ifrån alla, jag har börjat kika efter olika soffor , men jag är så kräsen! 🙈

Men jag tror att det blir en soffa ifrån nordiska rum, dom har så stort utbud och såååå fina soffor!! 😍 Dessa soffor är mina favoriter!!

Jag menar, kolla bara på dom!! Så fina 😍 Jag vet inte mer än att jag vill ha en mörk eller ljusgrå soffa 🙈 Inte lätt att vara kräsen.
Man kan välja om man vill betala via kortbetalning, delbetalning eller faktura.

Nu ska jag snart lämna soffan för att rasta hunden en sväng, sen blir det en lång dusch och kvällen kommer att spenderas i min morgonrock tillsammans med värmefilt och tända ljus i soffan. Trodde ni något annat? 😉

Gör som mig, besök Nordiska rum för att hitta en nya favorit soffa! Psst, dom har så mycket mer än bara soffor 💋

Julklappsmys 💋

Inlägget är i samarbete med Getpersonal 💃🏼
Hej mina finaste ❣️ Hur mår ni? Är ni stressade inför jul? Har ni börjat köpa någon julklapp? Är ni redan färdig?

Första advent har passerat och vi är redan 3 dagar in i December månad, helt galet. Men så mysigt också, jag älskar julen. Men ändå är den väldigt jobbig, jag tycker att julen är galet jobbig samtidigt som jag njuter till Max av att få vara med min familj. ❤️ Jag är faktiskt klar med alla julklapparna, så skönt!! Har varit klar ett tag faktiskt, jag älskar att vara ute i god tid. Vill inte stress handla julklappar, lätt att det blir fel och man bara handlar bara för att 😜

Men vet ni? Jag har grymma julklappstips!!!
Vilken julklapp tycker ni är svårast? Jag personligen tycker att det är svårast att hitta en perfekt julklapp till man, jag tycker generellt att det är otroligt svårt att hitta något bra till män. Men nu ska ni få otroligt bra tips!! 🤩 Gravyrpresenter kan det gå fel? Vem älskar inte personliga julklappar? I love it, tycker det är så fint. Baktanken i en personlig julklapp och present är nästan finare än det man får 😂🙈 

Tips nummer ett; Först ut är min favorit!! Denna fina klockbox som rymmer 8 stycken klockor, den går även att graveras 😍 790:-

Tips nummer två; Kanske ska ni ut och resa snart? En weekend över jul eller nyår? Löp och köp denna ursnygga Necessär ❣️ 795:- 

Tips nummer tre; Ursnyggt och så stilrent armband som går att gravera 💃🏼 395:-

 

Tips nummer fyra; En personlig Snusdosa, kanske något för honom om han snusar? 😜
395:-

Tips nummer fem;  En alldeles egen skoputsarlåda! hur smart? Istället för att köpa nya skor konstant? 😉 1995:-

 

Sist men inte minst, tips nummer sex; Ett alldeles nytt Whiskeyglas ❣️ 245:- 

Alla julklapparna går att gravera och göra så personliga som det bara går. Jag älskar det, det kommer han också göra. Löp och köp mina hjärtan 😘❣️

Skidsäsongen är här

Inlägget är i samarbete med Skistore.se

Hej hjärtisar! Hoppas att allt är bra med er, jag är på bättringsvägen. Vilket är underbart, och vintern är påväg tillbaka. Idag har vi haft -7 grader och snöfall hela dagen. Ganska mysigt faktiskt, nu får det gärna vara snö på backen eftersom det är första advent på söndag, I love it! Så mysigt, vi ska julpynta i helgen. Men jag vet att många har som tradition att åka skidor varje advent. Jag förstår varför, så otroligt mysigt och roligt! Nu var det längesen jag åkte skidor eftersom jag har problem med mina blodkärl, men jag saknar det. Att man tog liften upp, kunde sitta i backen, sola och fika. Bara umgås och sen åka ner, alltså hur underbart låter det inte då? Hos Skistore finner de fetaste skidorna, med olika motiv och det finns för alla prisklasser, dessutom är vissa skidor på rea. Perfekt nu inför jul, då kanske någon glad skidåkare får sig ett par nya snygga skidor ifrån Skistore, hur härligt? 😉

Skidkläder i alla storlekar, former och färger!

Har du funderingar kring julklappar? Är det svårt? Jag brukar ha svårast med min pappa och min storebror, kanske för att de har ett annat kön och till de med samma kön kan man oftast köpa det man skulle köpt till sig själv? 😉 Är det inte lite så ändå? Gillar din bror, pappa eller kusin att åka skidor? Då kanske det vore perfekt med nya skidkläder 😉 Tro mig, det kan aldrig slå fel. För oftast är det ingenting man prioriterar om det inte är så att de tidigare plaggen har gått sönder eller blivit för små. Och hos Skistore hittar du dem snyggaste skidkläderna till herrar, jag lovar er ni kommer inte att bli besvikna. Det finns verkligen allt och dessutom är vissa utvalda plagg på rea just nu – hur underbart vore det inte att få handla julklappar på rea?

Psst, fri frakt om du handlar över 500;- och snabba leveranser

PUSS

Hormonspiral

Hej fina ni!

Redan tisdag, galet!! Veckorna går så otroligt fort, tycker det känns som man bara hinner blinka. På Söndag går vi in i årets sista månad, galet ändå va? 💃🏼 Men så mysigt med advent, massa ljus och julen – me like 😘

I fredags satte jag in hormonspiral, efter sjukhusets miss med att jag ätit p-piller i 7 år som kunnat orsaka blodproppar och förlamning.. helt sjukt. Att sätta in spiralen gjorde inte ont, men efteråt.. shit vad skör jag var haha. Fick bara ondare och ondare över helgen och igår kunde jag inte vara upprätt då smärtan kom i intervaller. Jag tänkte att det måste vara för att jag ska ha mens, men icke.. jag kämpade mig igenom arbetsdagen och kom hem, och hade feber.. wihoo, nu är det kört tänkte jag. Ringde 1177 som sa att jag skulle åka in på akuten, två timmar och sen fick jag antibiotika utskrivet mot infektion i livmodern .. underbart? Jag lyckas med allt, helt klart 🥴

Så nu är det penicillin i 8 dagar, för att förhoppningsvis vara pigg igen. Ska verkligen försöka orka med AW på fredag, med nya jobbet 💋

Nu ska jag fortsätta vila, för just nu har jag så galet ont så jag mår illa..🤭 PUSS